logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

OVER ONS

Wie zijn wij

WELKOM BIJ DE AAM AUTO’S

Sinds 2008 is De Aam Auto's gevestigd op industrieterrein De Aam in Elst Gelderland tussen de steden Arnhem en Nijmegen. Je kunt bij ons terecht voor jong gebruikte middenklassers in vele merken met een specialisatie in Audi, Volkswagen en BMW. De Aam Auto's is ontstaan in samenwerking met Autoservice Lamprecht en vanuit de wens om een eigen autobedrijf te starten met een persoonlijke service. Door samen in een pand onze diensten te verlenen is er een veelzijdig autobedrijf ontstaan dat goed thuis is op veel gebieden in de autowereld.

Content Image 2
Onze visie

Altijd een topservice

Alle auto's tot 100.000 kilometer of tot 6 jaar worden standaard afgeleverd met 3 maanden garantie, een afleverbeurt en zonder afleverkosten. Ze hebben minimaal 6 maanden APK en door het tenaamstellen van VWE, kunnen wij op onze locatie de auto gratis op naam zetten. Wij zijn een autobedrijf dat door de RDW erkend is, maken gebruik van de NAP Nationale Auto Pas, zodat we je alles kunnen vertellen over de tellerstanden van de auto’s en zijn wij aangesloten bij DTC Lease (Dealer Totaal Concept).

Het creëren van een aangename en gastvrije sfeer voor onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om aan al onze klanten een persoonlijke aanpak te bieden, waarbij wij ons uiterste best doen om aan al hun wensen en verwachtingen te voldoen. Of het nu gaat om het vinden van de juiste auto, het geven van deskundig advies of het uitvoeren van onderhoud en reparaties, wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen.

Ons autobedrijf is een gevestigde naam in de branche sinds 2008 en biedt jarenlange ervaring en expertise aan onze klanten. Wij zijn trots op onze reputatie in de buurt. Kies voor zekerheid en ervaring en kom langs!

Van SUV tot stationwagen, of toch liever een cabriolet? Wij hebben het staan of we gaan ernaar op zoek voor je. Neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Content Image 6

WAT MEER OVER ONS

Sinds 2008 is De Aam Auto's gevestigd op industrieterrein De Aam in Elst Gelderland tussen de steden Arnhem en Nijmegen. Je kunt bij ons terecht voor jong gebruikte middenklassers in vele merken met een specialisatie in Audi, Volkswagen en BMW. De Aam Auto's is ontstaan in samenwerking met Autoservice Lamprecht en vanuit de wens om een eigen autobedrijf te starten met een persoonlijke service. Door samen in een pand onze diensten te verlenen is er een veelzijdig autobedrijf ontstaan dat goed thuis is op veel gebieden in de autowereld.
Wij zijn een autobedrijf dat door de RDW erkend is, maken gebruik van de NAP Nationale Auto Pas, zodat we je alles kunnen vertellen over de tellerstanden van de auto's en zijn wij aangesloten bij DTC Lease (Dealer Totaal Concept).
Alle auto's tot 100.000 kilometer of tot 6 jaar worden standaard afgeleverd met 3 maanden garantie, een afleverbeurt en zonder afleverkosten. Ze hebben minimaal 6 maanden APK en door het tenaamstellen van VWE, kunnen wij op onze locatie de auto gratis op naam zetten.
Morgen Internet � Zorgeloos Light website